Referenskund - Victoria Söderlind, Scandinavian Photo

Referenskund Scandinavian Photo

kund_victoria_soderlind_scandinavian_photo

Hur hittade du oss?
Från början är det nog ni på Framtiden som hittade oss faktiskt. Jag blev kontaktad av en av era säljare, han var ihärdig men inte för jobbig, utan hade en lagom approach och låg på lagom mycket så vi bokade in ett möte. Det gjorde sedan att ni fanns i mitt medvetande när ett behov dök upp. Förutom det är jag även bekant med en person som jobbar på företaget, att ha en personlig koppling skapar en trygghet.

När började vårt samarbete?
Vårt samarbete började i december 2015 när vi sökte en löneassistent som vi behövde väldigt omgående. Historiskt sett har vi jobbat väldigt lite med rekryteringsbolag. Om det har dykt upp någon situation till exempel en ersättningsrekrytering har vi oftast löst det genom kontakter som vi på företaget har haft, kanske har någon haft ett äldre barn eller känt någon som kunnat hoppa in. Vi är från början ett familjeföretag men är numera en del av en nordisk koncern. Vi har växt väldigt mycket under det senaste året och det har gjort att vi har fått ändra mycket i vårt tänk. Vi behöver nu tänka mer funktionsorienterat än tidigare.

Vad var det som gjorde att du valde just Framtiden?
När vi stod inför utmaningen att hitta en löneassistent snabbt, då poppade Framtiden upp. Jag tror att vi hade haft ett möte ganska nyligen så det kändes naturligt att kontakta er. Just i det fallet var det ett panikuppdrag tidsmässigt vilket gjorde att ni inte kunde hjälpa mig i första skedet men det kunde visserligen ingen annan heller. Det löste sig dock ändå då ni till månaden efter kunde leverera en löneassistent. Jag valde er därför att ni hade en väldigt positiv framtoning. Från er fick jag ett ”Det fixar vi!” vilket jag inte upplevde från andra.

Vad är du mest nöjd med i ditt samarbete med Framtiden?
Jag är mest nöjd med den uppföljning jag fått från min säljare och rekryterare samt den kontakt vi har haft. Jag gillar att ni hela tiden stämmer av och frågar om allt är bra eller om det är något jag vill ändra.

Tycker du att vår arbetsprocess är tydlig?
Ja, det tycker jag. I avtalsdokumentet finns en bild på processen med som en påminnelse.

Fungerar processen bra?
Ja, jag tycker den har fungerat jättebra hittills. Det har varit tydligt och jättesmidigt.

Skulle ni rekommendera andra att samarbeta med Framtiden
Ja, absolut!

Varför?
Dels för tydligheten i processen samt för välviljan att hjälpa till att hitta rätt kandidat. Jag tycker det har varit jätteroligt att jobba med er!

Framtidens Utmärkelser

Lär dig mer