Referenskund - Kjell Olsson, VD Shibuya Crossing

Referenskund Shibuya Crossing AB

kund_kjell_olsson_shibuya

Hur gick du tillväga för att anlita oss?
Det var uppsökande försäljning från Framtidens sida. Vi skickade ut en offertförfrågan till tre bemanningsföretag i första steget, men valet föll på Framtiden. Främst för att ni var lyhörda. Tidigare har vi rekryterat själva men ville föryngra företaget med Unga Talanger och kunde då inte gå genom egna kontaktnät.

Vad var det som gjorde att du valde just Framtiden?
Bra koncept, gillar hyrköpsdelen och att man har en chans att ”testa” sig fram. Framtiden har alltid varit lyhörda till hur Shibuya vill arbeta.

Vad är ni mest nöjda med i ert samarbete med Framtiden?
Främst att ni är lyhörda för vad kunden vill ha.

Urvalet har fungerat bra hela vägen, ni presenterar intressanta kandidater och det känns som att ni har bra koll på vad vi jobbar med, trots det faktum att Framtiden inte är ett IT-företag själva förstår ni kundens arbete och lyssnar in kunden. Framtiden har lärt känna kunden.

Finns det något du saknar?
Inte egentligen. Och jag har inte efterfrågat detta, men vi kanske skulle önska att man kunde ha uppföljningar över telefon/Skype när samarbetet har rullat igång, just för att tiden är dyrbar. Men spelar ingen större roll, ni jagar aldrig på oss och det är lagom med uppföljningar/återkoppling.

Vad tycker du om vår process?
Bra! Det går snabbare för varje gång.

Kandidatpresentationen fungerar bra i det avseendet att det alltid är med någon från er och som på så sätt kan hjälpa till att fylla i med information om det är något vi själva missar att berätta. Till exempel fyllde Filip i en lucka en gång under en kandidatpresentation som vi själva hade missat. Jag tycker att ni känner kunden bra.

Varför skulle ni rekommendera andra att samarbeta med Framtiden?
Det känns som att ni är duktiga på att rekrytera er själva och er egen personal på Framtiden, vilket är en förutsättning för att sen kunna återspegla det man gör mot kunden och att rekrytera bra kandidater till oss också. Det är viktigt att man signalerar det man säljer.

Ni är bra på att förstå kundens behov, det blir minimalt arbete för oss och hela konceptet är bra och det är det man ”köpte” från början. Samarbetet har funkat klockrent från början och därför valde vi er även i övriga processer och valde då också att skriva ett ramavtal med Framtiden för att förenkla processen.

Sammanfatta Framtiden med tre ord!
Snabba, effektiva och lyhörda.

Referenskund - Mikael Kågebäck, Husqvarna

Lär dig mer