Praktik

Kul att du är intresserad av att göra praktik hos oss! Framtiden är ett växande företag med gedigna avdelningar inom Försäljning, Rekrytering, Ekonomi, HR och Marknad. Under vissa perioder finns möjlighet till praktik. Om du är intresserad, skicka din ansökan till internrekrytering@framtiden.com. Störst möjlighet till praktikplats finns på avledningarna försäljning och rekrytering.

Försäljning (alla orter)
Du har möjlighet att göra din praktik i rollen som säljassistent vilket innebär att du kommer få assistera våra säljare. Dina praktikuppgifter kommer då bestå av att boka möten, prospektera och att hjälpa säljarna med det administrativa. Du kommer även få vara med i vår dagliga verksamhet och följa med på möten.

Rekrytering (alla orter)
Om du är intresserad av att arbeta med rekrytering kan du praktisera hos våra personalansvariga, din roll blir då att vara assistent till en eller flera personalansvariga. Dina praktikuppgifter kommer bestå av att göra urval bland ansökningar, telefonintervjuer, referenstagningar, söka efter kandidater i andra databaser och hjälpa till med daglig administration. Du kommer även få vara med i vår dagliga verksamhet och sitta med på intervjuer.

Marknad, HR och Ekonomi (endast i Jönköping på vårt huvudkontor)
Just nu har vi inte möjlighet att ta emot någon på dessa områden.

Är du intresserad av en praktikplats? Skicka din ansökan till internrekrytering@framtiden.com.

GDPR Kund

Lär dig mer