Framtidens Utmärkelser

Framtiden har tagit emot flera utmärkelser genom åren, bl.a. Gasellen för att vi är ett av Sveriges snabbast växande företag och Universum för att vi är en av branschens bästa arbetsplatser.

Framtiden inspirerar i Europa

1000 Companies to Inspire Europe

Framtiden AB är ett av företagen som blivit utsedda till ett av Europas mest inspirerande och snabbväxande företag i kategorin små och medelstora företag, av London Stock Exchange Group. I rapporten 1000 Companies to Inspire Europe 2018 återfinns de företag som har visat prov på hög omsättningstillväxt under de senaste tre åren samt överträffat sina nationella konkurrenter.

Framtiden växer snabbt

Framtiden är ett av de företag som fått utmärkelsen Gasellen av DI. Även 2019 är vi ett av Sveriges snabbast växande företag.

En av Sveriges bästa arbetsgivare

Våra medarbetare har utsett oss till en av Sveriges Bästa Arbetsgivare 2015. Hos oss är glädje en naturlig del av varje medarbetares vardag, vårt arbetssätt präglas av enkelhet och vi vill hela tiden framåt, vi kör!

När medarbetarna själva får betygsätta sin arbetsgivare placerar sig Framtiden på plats nummer tre bland medelstora företag och är därmed en av landets bästa arbetsgivare!

Årlig undersökning

Universum och Metrojobb gör årligen en undersökning av Sveriges Bästa Arbetsgivare där medarbetare får bedöma sin nuvarande arbetsgivare utifrån tre faktorer; intern identitet, nöjdhet och lojalitet.

Vi tycker det är viktigt att belöna och lyssna på våra medarbetare. Varje månad delar vi exempelvis ut två priser – Månadens idé och Månadens medarbetare. Dessutom arbetar vi med ständig kompetensutveckling för att vara en attraktiv arbetsgivare”, säger Marcus Hökenklo, grundare Framtiden AB.

Den fullständiga rankingen hittar du här: http://universumglobal.com/se/sveriges-basta-arbetsgivare-2015

Kontakta oss

Undrar du något? Tveka inte på att höra av dig!

Söker du personal?

Jag godkänner användarvillkoren Läs mer och att Framtiden AB behandlar mina personuppgifter enligt integritetsskyddspolicyn Läs mer

Vi är Framtiden

Lär dig mer