Framtidens Utmärkelser

Framtiden är ett av Sveriges snabbast växande företag och är en av branschens bästa arbetsplatser. Våra medarbetare har utsett oss till en av Sveriges Bästa Arbetsgivare 2015.

Hos oss är glädje en naturlig del av varje medarbetares vardag, vårt arbetssätt präglas av enkelhet och vi vill hela tiden framåt, vi kör!

Sverige bästa arbetsgivare

När medarbetarna själva får betygsätta sin arbetsgivare placerar sig Framtiden på plats nummer tre bland medelstora företag och är därmed en av landets bästa arbetsgivare!

Årlig undersökning

Universum och Metrojobb gör årligen en undersökning av Sveriges Bästa Arbetsgivare där medarbetare får bedöma sin nuvarande arbetsgivare utifrån tre faktorer; intern identitet, nöjdhet och lojalitet.

Vi tycker det är viktigt att belöna och lyssna på våra medarbetare. Varje månad delar vi exempelvis ut två priser – Månadens idé och Månadens medarbetare. Dessutom arbetar vi med ständig kompetensutveckling för att vara en attraktiv arbetsgivare”, avslutar Marcus Hökenklo, Grundare Framtiden AB.

Den fullständiga rankingen hittar du här: http://universumglobal.com/se/sveriges-basta-arbetsgivare-2015.

Söker du personal?

Vi har rätt kompetens för ditt företag. Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

"Det här är en otroligt rolig utmärkelse. Vi arbetar väldigt hårt för att vara en bra arbetsgivare och gör bland annat kontinuerliga undersökningar för att se hur våra medarbetare trivs och hur de mår. "
- Marcus Hökenklo, Grundare Framtiden AB