Välkommen till vårt kontor i

Halmstad

Personaluthyrning och rekrytering av unga talanger i Halmstad

I Januari 2020 kommer du hitta vårt nya kontor på campusområdet i Halmstad. Närmare bestämt 4 trappor upp i den gula byggnaden på Linjegatan 5-7.

Du behöver som tur är inte vänta till januari, vi hjälper kunder i området redan NU! Är du i behov av bemanning eller rekrytering av personal i Halmstad? Då är du välkommen att höra av dig till oss! Framtiden levererar unga talanger i världsklass.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med kontoret i Halmstad fyller du enklast i formuläret nedan eller ringer vår kundservice så hjälper vi dig.

Adress

Linjegatan 7
302 50 Halmstad

Gäller det jobb?

Om det gäller interna tjänster eller några andra av våra jobbannonser vänligen använd vårt system för ansökningar. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Service i världsklass

När du kontaktar Framtiden på tel. 0200-26 26 11 så är det någon av dessa personer som tar hand om dig och dina frågor.

Ehlin Sundström
Matilda Glanz
Erica Elmqvist
Malin Sjöblom
Lena Stefansson
Emma Schagerström
Jennifer Josefsson

Kontakta oss

Undrar du något? Tveka inte på att höra av dig!

Söker du personal?

Jag godkänner användarvillkoren Läs mer och att Framtiden AB behandlar mina personuppgifter enligt integritetsskyddspolicyn Läs mer

Sök personal i Halmstad

Behöver du förstärka företaget med en ny talang eller söker du en nyutexaminerad med spetskompetens? Framtiden är specialister på uthyrning och rekrytering av unga talanger. Vi strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av personal för uthyrning och rekrytering.

Vi hur ut och rekryterar både till stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter göra att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom IT och teknik, ekonomi och finans, kontor, lager och industri. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs.

Framtiden AB grundades 2004 och är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Vi har en stor CV-bank och sätter i snitt 1500 personer i arbete varje år.